XII FESTA DE L’ ALL

El dissabte 7 d’agost tindrà lloc la XII festa de l’all. 

L’all de Belltall és un producte centenari que, en temps passats, va tenir una expansió molt forta. Des de fa uns anys que l’Agrupació de Productors d’All de Belltall intenta que el conreu d’aquest producte no declini. La celebració anual de la festa permet que consumidors habituals de l’all de Belltall puguin comprar el producte, tradicionalment presentat en forcs.

Enguany, la festa es reprèn després que el 2020 no es pogués celebrar degut a la situació de la pandèmia de la Covid-19. Estem il·lusionats per poder tornar a oferir al carrer el nostre producte i obrir el poble als nostres fidels clients.

Tot i així, la situació encara no és de bon tros la desitjable i és per això que la festa no s’ha pogut dissenyar amb el mateix format que els darrers anys. Seguint la normativa que ha establert la Generalitat, no podrem oferir als nostres visitants el tradicional esmorzar del matí ni la coca i cava de la tarda. Aplicarem també mesures covid com: ús de mascaretes, distància, circuit per accedir a les paradetes i gel hidroalcohòlic. Hem programat, però, diverses activitats per amenitzar la festa i un augment de paradetes amb productes de les nostres contrades. En breu publicarem el programa de la festa.

Animem tothom a venir a Belltall a gaudir del dia i a comprar l’all del 2021. Un all que ja hem arrencat i que podem dir que és una collita excel·lent. Esperem que aquest dissabte 7 d’agost ningú es quedi sense el prestigiós all de Belltall, collita a la que hem posat moltes ganes i esforços per augmentar la nostra producció, que sempre es queda curta, degut a la gran demanda que tenim.

Els que no puguin venir el dia 7, al llarg del mes d’agost trobareu uns cartells que identificaran les cases de la nostra agrupació que tenen alls per vendre.

VENIR A COMPRAR ALL A BELLTALL I GAUDIR DE LA FESTA ÉS SEGUR.

                                        US ESPEREM !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *