Què en diuen?

  • Pere Tàpias, cantautor, gastrònom i locutor de radio, va parlar del nostre all al seu bloc.Notícia.

“L’all de Belltall, referència indiscutible de la Conca de Barberà, té una mida més petita que la convencional, la pell de la cabeça és de color blanc, al mig genera dues cabeces més petites i la qualitat ve del fet que es conrea a uns 800 metres d’altitud. Té un gust fi, coent i saborós.”

 

  • Sergi de Meià, cuiner del restaurant Monvínic i “Premi Nacional 2009 al cuiner jove de l’any” atorgat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, fa servir l’all de Belltall en els seus plats.

“L’all de Belltall, una de les darreres descobertes recuperades del mapa gastronòmic català, ens brinda un sabor suau, sense perdre el punt picant de l’all, però aromàtic i sensible. Ideal per sofregits, per amanides fresques, per saltejats, com aromatitzant. Escalivat i barrejat amb oli et fa una salsa meravellosa, ideal per a peixos o per a sucar verdures a la brasa.

El treball de les persones que formen part de la família de Belltall ha fet possible poder tenir aquests alls un altre cop a les cuines del país.”

Sergi de Meià.

Sergi de Meià i Neus Berenguer
 

  • Toni Bru, cuiner del restaurant Slow Food Celler de l’ Aspic de Falset.

“Explicar en quatre linies el valor culinari d’un producte, a vegades és difícil, sobretot quan el producte es diferencia per al seu gust i la seva aromàtica, l’All de Belltall ha estat una troballa pels cuiners Tarragonins com a producte singular i com a producte de les nostres terres.

Des d’aquí encoratjar a tots el productors de Belltall a continuar fent el seu producte cada vegada millor i que pensin que molts cuiners esperarem el Juliol per comprar la nova collita d’Alls de Belltall.”

Toni Bru

Toni Bru i Neus Berenguer
 

  • Toni Bru prepara al programa Cuines una recepta de Bacallà amb espinacs, fesols del ganxet i Alls de Belltall. RECEPTA amb video
  • Pep Antón Muñoz, actor i col·laborador del programa de Tv3 “Divendres” parla de les propietats de l’all i fa promoció de la Festa de l’all de Belltall. Video

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *