Convocatòria de projectes emprenedors a l’espai test de Passanant i Belltall

Us informem que l’espai test agrari de Passanant i Belltall arrenca amb la convocatòria d’emprenedors/es per a iniciar un projecte agrari en una finca del municipi. 

La presentació de candidatures estarà oberta des d’avui 09 de novembre i fins al dilluns 27 de novembre a les 14h.  A partir de llavors, es podran seguir presentant candidatures, però aquestes quedaran a la llista d’espera, pendents de la disponibilitat de noves places. La convocatòria i les bases les trobareu a la secció de notícies de la web d’ARCA: www.desenvolupamentrural.cat de l’ens convocant, Concactiva: www.concactiva.cat

L’espai test agrari de Passanant i Belltall pretén donar suport a l’emprenedoria agrària facilitant a persones emprenedores  l’accés a  un espai físic i a maquinària per a desenvolupar un projecte agrari especialitzat en l’All de Belltall i altres cultius complementaris. Tot plegat comptant amb acompanyament expert i seguiment integral des de l’inici de l’activitat. 

Com vam anunciar fa uns dies, aquest mateix dissabte 11 de novembre a les 11h a la Biblioteca de Belltall tindrà lloc l’acte de presentació de l’espai test agrari, on també es podran resoldre dubtes de persones interessades i visitar la finca i les instal·lacions.

Agrairem ens ajudeu a fer difusió de la convocatòria a través de les vostres xarxes i/o enviant la informació a qui cregueu oportú.

Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a: peconomica@concadebarbera.cat  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *