Acte de presentació espai test agrari de Passanant i Belltall

Ens plau convidar-vos a l’acte de presentació de l’espai test agrari de Passanant  i Belltall, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de novembre a les 11h a la biblioteca de Belltall. Durant  l’acte intervindran diferents entitats vinculades al projecte i s’exposarà el paper dels espais test agraris en la facilitació del relleu agrari,  l’aterratge d’aquests dispositius en el context de Passanant i Belltall i el funcionament del procés de selecció de persones emprenedores.

En finalitzar l’acte, també es pretén visitar la finca de l’espai test agrari i les instal·lacions i equipaments que se cediran a la persona/es emprenedores.

L’espai test agrari de Passanant i Belltall pretén dona suport a l’emprenedoria agrària posant a disposició de les persones usuàries un espai físic agronòmicament òptim pel cultiu de l’All de Belltall i altres conreus complementaris, tot comptant un acompanyament i seguiment integral des de l’inici de l’activitat.

La convocatòria i les bases de participació per a persones emprenedores es publicaran els propers dies, ben aviat us farem arribar la informació corresponent.

Agrairem ens ajudeu a fer-ne difusió a través de les vostres xarxes i/o enviant la informació a qui cregueu oportú.

També us fem arribar el vídeo divulgatiu sobre els espais test agraris, esperant que us sigui útil:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *