L’All de Belltall obre nous mercats

La producció d’all de Belltall continua creixent arrel de la incorporació de nous productors a Belltall. Aquest era i és un dels objectius que es va marcar l’ Agrupació de Producció que presideix Neus Berengué.

Una vegada consolidada la producció el següent repte és obrir nous mercats i trobar nous clients. L’Agrupació ja fa anys que treballa amb Restaurants Slow Food i altres de la comarca que defensen i potencien el consum de productes de proximitat com l’all de Belltall

També es treballar per tenir uns punts de venda fixes on els clients puguin adreçar-se per adquirir-ne, actualment l’ únic punt és a Montblanc (podeu trobar-los també a la nostra web). Així els membres de l’Agrupació ja hem rebut l’interès d’ una botiga de Barcelona que està interessada en la venda d’ All de Belltall a la capital catalana.

En línea amb aquesta difusió l’ Agrupació participaran en un acte anomenat “A taula amb el productor“ que organitza el restaurant els Fogons de Vallclara el proper Dijous 17 d’ Abril.

Actualment els alls ja estan creixent i si les condicions meteorològiques són adients s’ espera una bona producció. Tot això per poder fer la recol·lecció al Juny i per poder tenir els alls llestos per la FESTA DE L’ALL que tindrà lloc el primer dissabte d’ Agost.

Notícia a NocaConca.cat

cartell sopar vallclara 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *