Reunió de la junta

L’Agrupació de Productors d’All de Belltall es consolida

El passat diumenge 8 de març es va reunir en sessió ordinària la junta de l’Agrupació per tractar diversos temes. La junta actual està formada per nou membres, això dóna lloc a una gran riquesa d’aportacions, també destaquem un gran implicació, compromís i il·lusió en tirar endavant diferents projectes.
Aquest hivern s’ha treballat en el procés de legalització de l’Agrupació i, a hores d’ara, ja és un fet.

En la reunió del passat dia 8, entre d’altres coses, es va parlar de com ha anat la sembra d’enguany i quina és la previsió de producció, així com de l’augment de clients de restaurants de renom de la comarca i altres contrades. Es va valorar molt positivament l’assistència de la nostra Agrupació a la fira de la tardor de Montblanc i el compromís en tornar-hi a ser la propera tardor.

Com a coses a destacar, es va fixar el primer dissabte d’agost (dia 1) per portar a terme LA FESTA DE L’ALL i es va engegar un pla de treball per anar fent amb temps tot el que cal perquè la nostra festa sigui un èxit rotund una vegada més.

D’altra banda, arran de la nostra legalització com a associació, es va decidir iniciar la inscripció a l’Agrupació de manera més formal. Podran formar-ne part totes aquelles persones que ho vulguin, ja siguin productors, amics, clients o persones interessades a formar part d’aquest repte que ens il·lusiona i compromet amb la continuïtat de la producció de l’all de Belltall.

Aquesta Setmana Santa tenim previst disposar ja del full d’inscripció a l’Agrupació. Us animem a formar part d’aquesta iniciativa. Totes les persones interessades us podeu posar en contacte, en aquestes festes que s’apropen , amb algun membre de ja junta (Marc Corbella de Passanant; Pep de cal Ferreret; Maribel i David de cal Francesc i la Maribel; Mireia de cal Racó; Ramon de cal Mosset; Míriam de ca la Virginia; i Pau i Montse del Porxo).

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *